Υπηρεσίες

Η εταιρεία DIAL A.E. εδώ και 20 χρόνια προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις και ποιοτικά προϊόντα στους επαγγελματίες του κλάδου των μεταφορών και όχι μόνο.

Για επαγγελματίες

Με εγκαταστάσεις σε κομβικό σημείο της Αθήνας, στην οδό Ιφιγενείας και Φάωνος 67 στην Ακαδημία Πλάτωνος, η προσέγγιση και η πρόσβαση του σταθμού είναι εξαιρετικά εύκολη. Σε ένα χώρο 8 στρεμμάτων οι πελάτες μας ανεφοδιάζουν τα οχήματά τους με βενζίνη, πετρέλαιο κίνησης και autogas.

service-1-1

Διαθέτουμε τα κορυφαία καύσιμα της αγοράς και εγγυόμαστε τη σωστή πλήρωση τόσο σε ποιότητα όσο και σε ποσότητα. Προμηθευόμαστε βενζίνη, πετρέλαιο κίνησης / θέρμανσης και autogas από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες ΕΚΟ, BP και REVOIL και εξασφαλίζουμε για τους πελάτες μας τις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Επιπλέον, διαθέτουμε το προηγμένης τεχνολογίας πετρέλαιο κίνησης ULTIMATE ACTIVE που έχει ειδική αντιμυκητιακή επεξεργασία.

blurb-8

Στις εγκαταστάσεις μας παρέχεται η δυνατότητα στους πελάτες μας για εσωτερικό και εξωτερικό πλύσιμο των οχημάτων τους (αυτοκίνητα, λεωφορεία, φορτηγά) σε 2 υπερσύγχρονες βούρτσες EXPRESS με κέρωμα. Οι υπηρεσίες της DIAL A.E. είναι διαθέσιμες καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας καθώς η εταιρεία μας λειτουργεί 24 ώρες το 24ώρο.

service-2-1

Σε έναν άνετο και φυλασσόμενο (24 ώρες το 24ώρο) χώρο 8 στρεμμάτων οι πελάτες μας έχουν τη δυνατότητα να παρκάρουν με ασφάλεια τα οχήματά τους. Οι εγκαταστάσεις μας είναι εύκολα προσβάσιμες καθώς βρίσκονται σε κομβικό σημείο της Αθήνας, στην οδό Ιφιγενείας και Φάωνος 67 στην Ακαδημία Πλάτωνος.

blurb-6-1

Μέσα στις εγκαταστάσεις της DIAL A.E., ο πελάτης μας έχει τη δυνατότητα να προμηθευτεί σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές ότι χρειάζεται για το όχημά του. Λιπαντικά, αξεσουάρ, προϊόντα καθαρισμού. Με μία στάση ανεφοδιασμός, πλύσιμο, parking και προμήθεια όλων των απαραίτητων για την καθημερινή φροντίδα τους οχήματος σας..